Tezkere Oylaması / Tezkere Meclis'ten geçti | NTV : Oylamada chp ve hdp hayır oyu .

Tezkerenin kabulüyle, suriye ve irak'a yönelik sınır ötesi operasyonlar 30 ekim'den itibaren 2 yıl uzatıldı. Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu . Deva partisi i̇stanbul milletvekili mustafa yeneroğlu ise çekimser olduklarını belirtti. Oylama sonucunda söz konusu tezkere, 2 yıl daha uzatıldı. Tbmm, türk askerinin irak ve suriye'de görev .

Tbmm, türk askerinin irak ve suriye'de görev . Meclis Libya tezkeresi için olaÄŸanüstü toplanıyor
Meclis Libya tezkeresi için olağanüstü toplanıyor from iasbh.tmgrup.com.tr
Tbmm, türk askerinin irak ve suriye'de görev . Bakanlar kurulu'nun dün görüştükten sonra meclis'e sev kettiği irak'a asker göndermeye yönelik izin tezkeresi adalet ve kalkınma partisi (akp) grubunda da . Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu . Öte yandan, lübnan tezkeresinin süresi 1 yıl daha uzatıldı. 2019 yılındaki tezkere oylamasına ilişkin, "bu tezkereye, askerlerin hatırı için oğlunu gönderen askerlerin annelerinin . Chp'den istifa ederek muharrem i̇nce'nin genel başkanlığını yaptığı memleket . Oylama eski̇ usüle göre gerçekleşti̇. Deva partisi i̇stanbul milletvekili mustafa yeneroğlu ise çekimser olduklarını belirtti.

Tezkere oylamasında siyasi partilerin tavrı önemli.

Özgür özel tezkereye 'hayır' oyu verme nedenlerini açıkladı. Chp'den istifa ederek muharrem i̇nce'nin genel başkanlığını yaptığı memleket . Deva partisi i̇stanbul milletvekili mustafa yeneroğlu ise çekimser olduklarını belirtti. Yeneroğlu, tezkere oylamasına partimizin genel merkez . Tezkereye kim ne oy verdi? Türkiye dünya ankara spor ekonomi . Oylama sonucunda söz konusu tezkere, 2 yıl daha uzatıldı. Tezkere oylamasında siyasi partilerin tavrı önemli. Oylamada chp ve hdp hayır oyu . Tezkere kaç oyla kabul edilir? 2019 yılındaki tezkere oylamasına ilişkin, "bu tezkereye, askerlerin hatırı için oğlunu gönderen askerlerin annelerinin . Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek. Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu .

Bakanlar kurulu'nun dün görüştükten sonra meclis'e sev kettiği irak'a asker göndermeye yönelik izin tezkeresi adalet ve kalkınma partisi (akp) grubunda da . Tezkere oylamasında siyasi partilerin tavrı önemli. Tbmm, türk askerinin irak ve suriye'de görev . Özgür özel tezkereye 'hayır' oyu verme nedenlerini açıkladı. Oylama sonucunda söz konusu tezkere, 2 yıl daha uzatıldı.

Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu . Tezkere Tartışması Ãœzerinden Antisemit Mesajlar
Tezkere Tartışması Üzerinden Antisemit Mesajlar from www.avlaremoz.com
Oylama eski̇ usüle göre gerçekleşti̇. Chp'den istifa ederek muharrem i̇nce'nin genel başkanlığını yaptığı memleket . Tezkere kaç oyla kabul edilir? Öte yandan, lübnan tezkeresinin süresi 1 yıl daha uzatıldı. Tezkere oylamasında siyasi partilerin tavrı önemli. Bakanlar kurulu'nun dün görüştükten sonra meclis'e sev kettiği irak'a asker göndermeye yönelik izin tezkeresi adalet ve kalkınma partisi (akp) grubunda da . 2019 yılındaki tezkere oylamasına ilişkin, "bu tezkereye, askerlerin hatırı için oğlunu gönderen askerlerin annelerinin . Türkiye dünya ankara spor ekonomi .

Tezkerenin kabulüyle, suriye ve irak'a yönelik sınır ötesi operasyonlar 30 ekim'den itibaren 2 yıl uzatıldı.

Chp'den istifa ederek muharrem i̇nce'nin genel başkanlığını yaptığı memleket . Özgür özel tezkereye 'hayır' oyu verme nedenlerini açıkladı. Bakanlar kurulu'nun dün görüştükten sonra meclis'e sev kettiği irak'a asker göndermeye yönelik izin tezkeresi adalet ve kalkınma partisi (akp) grubunda da . Yeneroğlu, tezkere oylamasına partimizin genel merkez . Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek. Tezkere kaç oyla kabul edilir? Oylama sonucunda söz konusu tezkere, 2 yıl daha uzatıldı. Tezkere oylamasında siyasi partilerin tavrı önemli. Oylama eski̇ usüle göre gerçekleşti̇. Deva partisi i̇stanbul milletvekili mustafa yeneroğlu ise çekimser olduklarını belirtti. Oylamada chp ve hdp hayır oyu . Tezkereye kim ne oy verdi? Tbmm, türk askerinin irak ve suriye'de görev .

Oylamada chp ve hdp hayır oyu . Yeneroğlu, tezkere oylamasına partimizin genel merkez . Tbmm, türk askerinin irak ve suriye'de görev . Özgür özel tezkereye 'hayır' oyu verme nedenlerini açıkladı. Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu .

Tbmm, türk askerinin irak ve suriye'de görev . Tezkere Tartışması Ãœzerinden Antisemit Mesajlar
Tezkere Tartışması Üzerinden Antisemit Mesajlar from www.avlaremoz.com
Tezkerenin kabulüyle, suriye ve irak'a yönelik sınır ötesi operasyonlar 30 ekim'den itibaren 2 yıl uzatıldı. Hdp ise tezkereye karşı hayır oyu . Oylama sonucunda söz konusu tezkere, 2 yıl daha uzatıldı. Tbmm, türk askerinin irak ve suriye'de görev . Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek. Türkiye dünya ankara spor ekonomi . Tezkere oylamasında siyasi partilerin tavrı önemli. Oylamada chp ve hdp hayır oyu .

Türk askerinin irak ve suriye'deki görev süresini 2 yıl daha uzatan tezkere bugün tbmm'de oylandı.

Deva partisi i̇stanbul milletvekili mustafa yeneroğlu ise çekimser olduklarını belirtti. Tezkere kaç oyla kabul edilir? 2019 yılındaki tezkere oylamasına ilişkin, "bu tezkereye, askerlerin hatırı için oğlunu gönderen askerlerin annelerinin . Chp'den istifa ederek muharrem i̇nce'nin genel başkanlığını yaptığı memleket . Oylamada chp ve hdp hayır oyu . Tbmm, türk askerinin irak ve suriye'de görev . Tezkerenin kabulüyle, suriye ve irak'a yönelik sınır ötesi operasyonlar 30 ekim'den itibaren 2 yıl uzatıldı. Türkiye dünya ankara spor ekonomi . Türk askerinin irak ve suriye'deki görev süresini 2 yıl daha uzatan tezkere bugün tbmm'de oylandı. Yeneroğlu, tezkere oylamasına partimizin genel merkez . Oylama sonucunda söz konusu tezkere, 2 yıl daha uzatıldı. Öte yandan, lübnan tezkeresinin süresi 1 yıl daha uzatıldı. Oylama eski̇ usüle göre gerçekleşti̇.

Tezkere Oylaması / Tezkere Meclis'ten geçti | NTV : Oylamada chp ve hdp hayır oyu .. Bakanlar kurulu'nun dün görüştükten sonra meclis'e sev kettiği irak'a asker göndermeye yönelik izin tezkeresi adalet ve kalkınma partisi (akp) grubunda da . Türk askerinin irak ve suriye'deki görev süresini 2 yıl daha uzatan tezkere bugün tbmm'de oylandı. Ak parti, mhp ve i̇yi parti tezkereye evet diyecek. Öte yandan, lübnan tezkeresinin süresi 1 yıl daha uzatıldı. Deva partisi i̇stanbul milletvekili mustafa yeneroğlu ise çekimser olduklarını belirtti.